Saturday, May 25, 2013

Samsung INFUSE 4G i997 hard reset

Samsung i997 Infuse 4G hard reset


A kikapcsolt telefonon nyomd meg a HANGERŐ + és - gombokat együtt + kapcsold be a telefont. Engedd el CSAK a Bekapcsoló LOCK gombot, de nyomd tovább 8mp-ig a két HANGERŐ gombot az i997 android recovery menü megjelenítéséhez. A HANGERŐ LE gombbal lépj a Delete all user data menü pontra majd a BEKAPCSOLÓ gombbal hard reseteled az INFUSE 4G telefonod.

Minden adatod törlődik!

Samsung i997 INFUSE 4G hard reset recovery menu key combo


vagy a menüből Applications ➔ Settings ➔ Location and security. Majd válaszd a Clear storage-t. Alkalmazások ➔ Beállítások ➔ Hely és  biztonság ➔ Tárhely törlése vmi. ilyesmi. :)
 
Beállíthatod biztonsági funkcióként, hogy X jelszó probálkozás eltévesztése után az adataidat törölje a telefon. Ez akkor hasznos ha vki ellopja a telefonod vagy megtalálja, de nem akarja/ tudja visszaadni. Mentést mindig csinálj, amíg meg van a telefon + vigyázz rá ,-)

Infuse 4G Safe mode


Kapcsold be a telefont. A “Rethink Possible” szlogen betűi kékről feketére váltanak, ez után nyomd a MENÜ gombot (bal oldali alsó gomb. A betöltés után a baé alsó sarokban megjelenik a SAFE MODE csökkentett mód felirat.

No comments:

Post a Comment